Mickey Rietbergen - Over ons - Profielfoto

Mickey Rietbergen

Ik ben Mickey Rietbergen, 31 jaar, woon in Woerden en bouw nu voor ongeveer 20 jaar Kerstdorpen. Ik ben begonnen toen ik 12 jaar oud was. Tijdens de kerst een paar huisjes kopen is in de loop der jaren uitgebreid tot een dorp met meer dan 200 huisjes en bewegende items.

Met grote trots werd ik gevraagd voor het TV-programma Merry Little Christmas van RTL4. Het was een beleving maar ook zeker een grote eer om mee te hebben mogen doen aan het programma. Helaas net 2e geworden maar de concurrentie was erg goed.

Na afloop van het programma vele nieuwe vrienden gemaakt, maar met Boy ontstond er iets magisch. Met zijn talentvolle miniatuurbouw skills hebben we besloten om samen een kanaal op te gaan zetten genaamd ”de Kerstdorpbouwers”.

In dit Youtube-kanaal vind je allemaal leuke tips, tricks en natuurlijk prachtige Kerstdorpen! Wij bouwen het hele jaar door en hebben nu al zin in de Kerst!

Boy van de Peppel

Mijn naam is Boy en ik ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen met het maken van Warhammer scenery en terrain. Ik zag dat de bases vaak verwaarloosd werden en dat wilde ik anders doen. Nadat ik wat foto’s had gepost op Instagram kreeg ik vele leuke reacties. Dit motiveerde mij om ook een kleine diorama te maken voor mijn Chaos Warriors.

Op een gegeven moment kreeg ik vragen om een tutorial te maken en wat meer uitleg te geven over bepaalde projecten. Ook kreeg ik steeds vaker de opdracht van klanten om scenery en terrein op maat te maken. Mijn projecten lopen uiteen van kleine losse riviertjes tot een geheel gevulde Gametable en alles er tussen in!

Door mijn oog voor detail en scenery ben ik gevraagd voor het programma van rtl4 “Merry Little Christmas”.  Uiteindelijk heb ik zelfs de finale behaald en ook nog eens gewonnen! Hier heb ik Mickey leren kennen en zijn wij het YouTube kanaal “De Kerstdorpbouwers” begonnen

Boy
Winkelwagen
Geverifieerd door MonsterInsights